Skip to main content

Nya ultraljudsfilmer för varje extremitetsled

Hands on Sweden fortsätter att leverera kurser inom muskuloskeletal ultraljudsdiagnostik sedan starten 2009. Vi fortsätter nu under våren 2024, efter 15 års kursverksamhet, att utbilda och föra fram ultraljudsdiagnostiken i Sverige.

Vi rekommenderar nu starkt under våren två avancerade kurser inom hand/armbåge samt fot/underben, med två fantastiska gästföreläsare med gedigen erfarenhet av kirurgi och erfarenhet av att samarbeta med ultraljudsdiagnostiker. Ni träffar även Niklas Norlén som rankas som en av de bästa i Sverige inom muskuloskeletal ultraljudsdiagnostik, inklusive interventioner. Missa inte denna möjlighet att praktiskt få träna ultraljudsdiagnostik och diskutera bilddiagnostik, interventioner, patologier och kirurgi med kunniga personer.

Hands on Sweden har nu också skapat ultraljudsfilmer för varje extremitetsled beträffande alla projektioner som illustreras live på de avancerade extremitetskurserna. Dessa filmer går nu att införskaffa från hemsidan för alla kursdeltagarna som deltagit i någon av dessa avancerade kurser sedan 2009. Filmerna är ett perfekt komplement till utbildningen och det övriga kursmaterialet för alla deltagarna.

Erbjudande:

Ni som anmäler er nu till både hand/armbåge samt fot/underben nu under våren 2024 och beställer 3 filmer (Hand, Armbåge och Fot) får en av filmerna gratis (kostar per extremitetsled 990 kr exkl. moms) samt 1000 kr rabatt på kursavgiften.

Hands On Sweden kommer att genomföra en Examenskurs under våren 2024. Missa inte denna möjlighet att examinera er och repetera all scanning av övre och nedre extremiteter.  Detta är en utmärkt möjlighet för er att säkerställa att ni ligger på rätt nivå för att kunna diagnosticera med ultraljud inom området för MSK, eller för att avgöra om ni behöver praktisera mer scanning på någon specifik led eller struktur.

trice logo

Kontaktperson
Trice Imaging Försäljning
Johanna Wollert Melin
0702-34 60 41
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

canon medical logo

Kontaktperson
Canon Medical Ultraljud
Anders Hildebrand
070-295 99 72

ge healthcare logo

Kontaktperson
GE Healthcare
Emma Jonsson
070-108 04 08
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.