Medema Physio AB

medemalogosMedema grundades 1967 och är Sveriges ledande leverantör av produkter för Fysioterapi och Friskvårdsutrustning. Vårt fokus ligger på produkter inom diagnostik, behandling och träning, och vi är ett välkänt företag för sjukgymnaster, naprapater och kiropraktorer.

Vi är stolta över att samarbeta med GE Healthcare inom ultraljudsdiagnostik och vi erbjuder flera olika modeller av ultraljud som är specialanpassade för muskuloskeletalt bruk.
GE Healthcares breda produktutbud är mycket välkänt inom den svenska hälso- och sjukvården och de håller en mycket hög bildkvalitet samtidigt som de har många olika expertverktyg. Valmöjligheterna är stora och vi kan alltid erbjuda en apparat som passar just ditt behov.

Medema Physio ABGE Healthcare erbjuder ett problemfritt ägande tack vare omfattande garantier och en heltäckande serviceorganisation i Sverige.

Vid köp av ett diagnostiskt ultraljud erbjuds du också fri tillgång till Logiq Club – en utbildningssida med användarinstruktioner, scanningtips, publikationer, nyheter mm.

Vi kommer gärna till din klinik för en demonstration och för ytterligare information och finansieringslösningar kontakta vår produktspecialist:

 

gina porcile

 

Gina Porcile
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Telefon: 08-404 12 07
Besök Medema Physio AB